sunnuntai 1. toukokuuta 2011

1.5.2011


Hyvää vappua kaikille :)Viimepäivityksestä on taas vierähtänyt aikaa, eikä paljoa ole tapahtunut, paitasi Junen pikkuiset täyttivät kokonaiset 6kk paljon onnea pentusille :)

June voi hyvin, öljy hoidot auttavat ja hilseily on saatu kuriin. Ruokakin maittaa pikkuisen.
Junen SA on lievänä onneksi, joten suurta huolea ei toistaiseksi ole vielä ja toivon että näin jatkuisi, eikä se muuttuisi vakavammaksi.

Olen suunnattoman pahoillani, että näin pääsi käymään, ja huoli pentujen terveydestä on suuri.
Toivotaan että pennut pysyisivät terveinä ja eläisivät hyvän koiran elämän.
Onneksi June on jälleen oma itsensä ja jaksaa jopa riehua iloisena Kenin kanssa :)


Keni on kasvanut hurjasti, eikä sillä ole kuin yksi kiveskään ja nähtäväksi jää tuleeko sitä toista. Jos ei tule niin edessä on leikkaus, mikä ratkaisee leikkaus asian, sillä aikaisempiin suunnitelmiin kuului, että June olisi leikattu eikä Keniä. Toivon että se kives tulee sieltä, ettei tarvitsisi kaikkia suunnitelmia haudata sillä tarkoitus on käydä näyttelyissä Kenin kanssa.

Kenistä on kehkeytynyt varsinainen vauhtihirmu, aina vapaana ollessaan se juoksentelee ja säntää sinne sun tänne, niin että tantereet ne vain tömisee, muutamia kertoja on lentänyt jopa hännälleenkin. Ja yrittää myös saada äitinsä mukaan leikkiin, milloin kepeillä härnäten ja milloin haukkuen ja kirmaten. Yhtenä päivänä Keni innoistui leikkimään bernhandilaisenkin kanssa ja aivan täpinöissään, toisin kuin June joka hieman pelkäsi tuota isoa koiraa.

Kenin kanssa tehtiin reissu Mikkeliin muutama viikko taaksepäin, se oli Kenin ensimmäinen junamatka ja sujui varsin hyvin, vaikka vaunussa oli muitakin koiria mukana mistä Keni oli innoissaan kun luuli että pääsee leikkimään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti