sunnuntai 26. joulukuuta 2010

26.12.2010


Joulu tuli ja joulu meni, Kensei on jo 8 viikkoa vanha ja virtaa riittää vaikka muille jakaa.
Ollaan ulkoiltu säännöllisesti samoja reittejä joka päivä, vastaan on tullut kaikenlaisia ja kokoisia koiria, joihin Keni on saanut tutustua jotta se sosiaalistuisi muihin koiriin.
Kensei on hyvin osoittanut dominointi taipumuksensa jo hyvin varhain, vastaan tulevia koiria oli ne sitten isoja taikka pieniä, niin Keni yrittää ne alistaa hyppäämällä selän päälle ja puremalla niskasta, tosin ei ole ollut yhtään koiraa joka ei mukisematta anna pennun hyppiä silmille joten yritykseksi on kenin isottelut jääneet. Myös minua, äitiään ja tyttäriäni on keni yrittänyt alistaa ja sille touhulle ollaan tehty loppu heti alkuunsa tiukasti kieltämällä ja alas työntämällä, ja uskokaa tai älkää tuo pentu on tosi kova jäärä eikä välillä käskyt tahdo upota sen päähän millään.
Kouluttaminen jatkuu Kenillä täällä ja makupaloja olen apunani käyttänyt, ja välillä kun kun olen Keniä komentanut, niin June on rientänyt apuun ja laittanut poikansa ojennukseen :) Ihana June <3

June on piristynyt Kenin vaikutuksesta ja on alkanut leikkimään leluilla, mitä ei ole tehnyt sitten oman pentuaikansa, iho Junella meni huonoon kuntoon ja hilseilee taas, avuksi on otettu b-max b vitamiinit ja nutrolin öljy, sekä ruoan vaihto eukanuban lammas riisi isoille koirille. Toivotaan että auttavat.

Ensiviikon perjantaina koirat lähtevät hoitoon äitini luokse kahdeksi viikoksi, kun minä ja tyttäreni Milla matkustamme Japaniin Akitojen kotimaahan tapaamaan Millan vaaria ja tätejä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti