maanantai 17. tammikuuta 2011

17.1.2011


No niin kotona ollaan jälleen Japanin matkan jälkeen.
Koirat haettiin eilen äidiltäni kotiin, ja voi kuinka onnellisia ne olivatkaan kun ne meidät näkivät pitkästä aikaa.
Keni poikakin oli kasvanut hurjasti kahdessa viikossa, ja June kadottonut kiloja ja puolet karvastaan mikä oli odotettavissakin imetyksen loputtua.

Japani on ihmeellinen ja ihana maa, kaikkea kivaa tuli ostettua ja paljon ja ainoastaan muutama asia siellä on toisin kuin meillä, nimittäin eläinten pito.
Opittiin paljon koirien pidosta siellä, ja saatiin tutustua Kotaro nimiseen 2 vuotiaaseen Kai keniin japanilaisessa perheessä.


Sitten myöhemmin supermarketissa oli suureksi hämmästyksemme eläinkauppa...siis ihan ruokaosaston vieressä, ja siellä oli todella suloinen Kai kenin pentu, jolla ei varmaankaan ole minkäänlaisia papereita, ja siinä sitten ihailtiin ja ihmeteltiin sitä ja se antoi tassua lasin takaa, ja heilutti meille häntää iloisesti. Kova oli kiusaus ostaa se.


Takaisin tulo matkalla meillä oli junanvaihto Shibuyan asemalle, mikä oli kivaa, sillä suunnitelmiin kuului myös Hachikon patsaalla käynti :) ja niin sitten tuli sielläkin käytyä.Ja asemalla oli myös kauniita mosaiikki taideteoksia Akitoista.


Tuli ikävä tuota kaunista ja ihanaa maata, mutta oli kivaa myös tulla kotiin koirien ja oman perheen luo.
Täällä nyt jatkuu Junella b-max kuuri ja öljy lisät ruokiin tukemaan kuntoutusta synnytyksen ja imetyksen tuomiin rasitteisiin.
Keni on rauhoittunut jonkin verran, ja sillekin annan öljyjä ihan muuten vaan, jottei ongelmia tulisi myöhemmin ihon kanssa kuten Junella.

Nyt toivotan oikein ihanaa uutta vuotta 2011 teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti