maanantai 31. tammikuuta 2011

31.1.2011


No niin, lauantaina Keni tuli 12 viikkoiseksi, ja tänään käytiin ottamassa eka rokotus mikä sujui oikein hyvin. Keni punnittiin samalla reissulla ja vaaka näytti 13 kg, iso mötkäle :)
Lääkäri totesi Kenin olevan hyvässä lihassa, ja purentakin oli hyvä sekä kivekset tunnettavissa, mutteivat vielä laskeutuneet.
Matka oli Kenille pelottava ja samalla jännittäväkin kokemus, olihan se ensimmäinen kerta, kun Keni matkusti metrolla ja bussilla vaikka melkein kaikki ihmiset Keniä ihailivat ja silittivätkin.

Ollaan tehty jo isompiakin lenkkejä ja yleensä, muttei aina June ja Keni ovat saaneet olla vapaana metsässä. Yhdellä reissulla tuli vastaan 7kk vanha bernhandilais pentu, ja siitäkös Keni riehaantui ja hyökkäsi toisen kaulaan kiinni ja yritti päihittää moisen "pedon" tuloksetta.

Paljon ollaan taas nähty muita koiria, ja niihin tutustuttu jopa koirapuistossakin.
Kaikenlaista tarttuu ulkona Kenin suuhun, ja niitä sitten saa olla aina ottamassa pois suusta, ettei pikkuisen vatsa mene sekaisin.

Junelle kuuluu hyvää, karva on mennyt jo paremmaksi ja alkanut kasvaa jo hiukan, ja viikko sitten June punnittiin ja painoi 27 kg. Kenin seura taasen on tehnyt Junesta täyden kakaran, mikä tarkoittaa sitä että June on alkanut leikkimään ja riehumaan entistä enemmän, ja eikä se tahdo enää käskyjäkään noudattaa. Ulkona hihnassa se vetää ja koittaa juosta, kun joka kerta olisi kivaa leikkiä hippaa tai kepin vetoa Kenin kanssa.
Kaiken kaikkiaan Kenin kanssa eläminen on piristänyt Junea paljon, vaikka pentu välillä koitteleekin emonsa hermoja koittamalla alistaa ja näykkimällä Junen tassuja, mutta vielä toistaiseksi June on se kuka määrää ja näyttää missä kaappi seisoo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti